Mina tjänster

Jag genomför flera olika typer av readings, med syfte att kunna möta dig precis utifrån vad du är i behov av här och nu. Vissa readings genomför jag över hela året, andra år säsongsbundna. 

En reading utgår alltid ifrån dig och dina behov. Syftet är att du ska känna att du får mer klarhet och lugn i det du tagit med dig in i din frågeställning. Jag ger dig personliga råd och skickar budskap som är riktade till just dig där du är här och nu. 

Alla readings genomförs på distans. 
Mina olika tjänster

Intuitiv vägledning

Vid en intuitiv vägledning kan du få vägledning i en specifik fråga eller kring ett särskilt ämne. När jag gör en reading kan jag få information både om dina tidigare upplever, vart du står just nu samt vad som kan komma in i ditt liv i framtiden. Genom en tarotreading kan du få klarhet i din frågeställning och du för personlig vägledning för din väg framåt.

499 kr

Energyreading


Vid en Energyreading läser jag av dina energier, balanserar energierna och skickar ljusenergi till dig. Genom att känna in dina energier får jag också till mig budskap som många gånger kan vara hjälpsamma för dig framåt. Det kan vara både fysiska saker men också känslomässiga delar hos dig som på något sätt påverkar dig. 

449kr

SoulReading


I en SoulReading går vi på djupet i ditt själsliga syfte. Vi tittar på essensen av din personlighet och hur du kan plocka fram det bästa av dig.

En SoulReading syftar till att du ska få en djupare förståelse för dig själv. Vi skalar av och skalar bort för att komma till kärnan av det som är det viktigaste hos dig.


555kr