Om oss

Spirituell vägledning. Hållbar livsstil. Personlig utveckling.

HumbleMe erbjuder dig en plats där du kan få upptäcka de innersta delarna hos dig själv. Vi erbjuder dig intuitiv och spirituell vägledning, healing och möjlighet till personlig utveckling. Allting för att du ska få en möjlighet till hållbarhet, från insidan och ut. 

För mig är det viktigt att det finns en äkthet och genuinitet i allting jag erbjuder. Jag bryr oss om dig, mig själv och hela vår omgivning, inklusive moder jord. Därför genomsyras mina tjänster just av hållbarhet och äkthet. 


Jag som driver HumbleMe heter Kajsa och bor i Västervik tillsammans med min familj. Jag erbjuder flera olika tjänster där jag använder min intuition för att ge dig vägledning och kraft framåt. Jag ger dig möjlighet att lyfta upp dina känslor och tankar så att vi tillsammans kan rena dom, både fysiskt och emotionellt. 

Intuitionen är nyckeln till allt jag gör. Det är tack vare den jag kan ge dig dom verktyg och den information som du behöver precis just här. Just nu. 

Eller ja, intuitionen kanske inte är precis allt. Jag är också grym på att läsa av människor. Jag är en högkänslig empat som lätt kan läsa av energier och höra det personen i fråga inte säger högt. Detta skulle jag nog vilja säga att jag har inbyggt i mig. Jag har dessutom många års arbetslivserfarenhet inom just det området. Jag hoppas att du känner av att jag är genuint intresserad av medialitet och spiritualitet. Jag är otroligt ödmjuk inför både min egen resa och utveckling men också inför din resa. Du är ju här inne hos mig av en anledning och jag hoppas att vi tillsammans kan bidra till varandras resor.