Grupphealing med kanalisering i Västervik vid 7 tillfällen

Tillfälligt fullbokad!


Vill du ta del av healingens universella ljus och kraft för att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv? Nu har du möjlighet att få healing i grupp tillsammans med andra. Fördelen med att delta i grupphealing är att energierna kan förstärkas ännu mer av att fler personer deltar.

Förbered dig för en avslappnande och återhämtande stund där du får möjlighet att landa in i dig själv samtidigt som healingen rensar och stöttar dina energier.

Under healingen jobbar jag igenom dina energier och dina chakran så att du får möjlighet att låta kroppen hamna mer i balans och släppa taget om sådant som inte längre hör hemma hos dig. Healingen skapar förutsättningar för både själslig, kroppslig och energimässig återhämtning. Jag delar också med mig av kanaliserade budskap som jag får till mig under sessionen. 

Under sessionen kan du känna många olika saker så som värme, kyla, djup avslappning eller se ett starkt ljus. Du kan också känna absolut ingenting. Och det är precis lika okej. 


Vid 7 tillfällen ger jag healing i grupp i Unstuck Worriors lokaler på Sjöstadsvägen 15 i Västervik. Du väljer själv om du vill komma på drop in eller om du vill ha det lite mer fördelaktiga priset genom att boka alla tillfällen på en gång. 

Varje tillfälle startar kl 19:45 och avslutas kl 20:45.


Varmt välkommen! 🤍