Årsreading inför 2023

Fullbokad!


Är du nyfiken på vad 2023 kommer att innebära för dig? Nu kan du få en årsreading med en övergripande vägledning för hela året, samt en tarotläggning med information för respektive månad. 

Du kommer att få en textfil skickad till dig så att du kan ta med dig informationen under året som kommer samt reflektera över det som hänt. Det innebär också att vi inte behöver boka en specifik tid, utan du kan lugnt luta dig tillbaka och invänta att din reading dyker upp i din mail.

Förra året blev denna reading otroligt populär. Därför väljer jag att öppna upp för bokning redan den 1 december så att fler personer kan få möjlighet att boka denna reading. 

Dessa readings finns i begränsat antal för att jag ska kunna garantera att du får din reading skickad till dig senast 31 januari 2023. 

För att kunna göra din årsreading behöver jag ditt födelsedatum, dock inte exakt födelsetid. Lämna ditt födelsedatum som en kommentar i kassan. Glömmer du det går det bra att skicka ett mail till [email protected] i efterhand :)