Paketpris: Energyreading på distans x 3

2 100 kr


Nu har du möjlighet att boka detta paketpris av Energyreading på distans. Paketet innehåller 3st sessioner av Energyreading på distans. Perfekt för dig som vill ge dig själv kärlek, återhämtning och energibalansering över lite längre tid.

Vid en Energyreading läser jag av dina energier, balanserar energierna och skickar ljusenergi till dig. Genom att känna in dina energier får jag också till mig budskap som många gånger kan vara hjälpsamma för dig framåt. Det kan vara både fysiska saker men också känslomässiga delar hos dig som på något sätt påverkar dig. Under en energyreading jobbar jag igenom dina energier och dina chakran så att du får möjlighet att låta kroppen hamna mer i balans och släppa taget om sådant som inte längre hör hemma hos dig. En energyreading skapar förutsättningar för både själslig, kroppslig och energimässig återhämtning.


Jag kommer att genomföra din energyreading på distans och du väljer själv om du sitter eller ligger vilosamt under sessionen. Sessionen tar ca  30 min. Efter genomförd bokning kontaktar jag dig via mail för att bestämma en tid. Sessionen genomförs sedan via telefonkontakt.