Intuitionskurs 3-4 september 2022

Fullbokad!


(Se bild för beskrivning av kursinnehåll)

Den 3-4 september kl 9-16 har du möjlighet att delta i min intuitionskurs "Lär känna din intuition" på Studio Svalan i centrala Vimmerby. 

Kursen kommer att ge dig möjlighet att lära känna och utveckla din intuition. Du kommer att få kunskap och verktyg kring din intuition för att du ska kunna använda den i din vardag och på så sätt kunna komma närmare din egen sanning och ditt högsta bästa! Det gör ingenting om du redan är bekant med din intuition eller om detta område är helt nytt för dig, övningarna utgår ifrån dig och vart du står. Fokus på kursen kommer att vara just praktiska övningar där du får möjlighet att koppla an till hur din intuition fungerar för just dig. I priset ingår lättare fika/mellanmål. Du medtar själv egen lunch.

Vid färre deltagare än 4 kan kursen komma att ställas in. 

Mer information om tider, hur du hittar till lokalen och annan information som är bra att veta om kommer i ett separat mail till dig som bokar kursen. 

Är det någonting du undrar över så är du självklart välkommen att höra av dig till mig genom att skicka ett mail till [email protected]


Ord från tidigare deltagare:

"Det var inte bara min intuition som utvecklades, utan hela jag och mitt mindset."

"Alla övningar var skithäftiga och Kajsa är så bra på att guida och hjälpa en framåt, sortera tankar, lyssna och att få en att känna sig sedd och förstådd."

"Life changer."

"Jag kände att jag allt eftersom kursen fortgick vågade öppna mig mer och tro på det jag fick till mig. Tro på mig själv!"