Intuitionskurs 3 oktober 2021

Tillfälligt fullbokad!


(Se bild för beskrivning av kursinnehåll)

Den 3 oktober kl 9-16 har du möjlighet att delta i min intuitionskurs på Studio Svalan i centrala Vimmerby. 

Kursen kommer att ge dig möjlighet att lära känna och utveckla din intuition. Du kommer att få kunskap och verktyg kring din intuition för att du ska kunna använda den i din vardag och på så sätt kunna komma närmare din egen sanning och ditt högsta bästa! Det gör ingenting om du redan är bekant med din intuition eller om detta område är helt nytt för dig, övningarna utgår ifrån dig och vart du står. Fokus på kursen kommer att vara just praktiska övningar där du får möjlighet att koppla an till hur just din intuition fungerar för just dig. 


BONUS!

Vid bokning innan den 27 september blir du och övriga kursdeltagare först ut att få ta del av min helt nya SoulReading! SoulReading fokuserar på ditt högre syfte och din själsliga väg. Readingen kommer i text och har ett värde av 333kr.I priset ingår lättare fika/mellanmål. Du medtar själv egen lunch.

Med anledning av coronapandemin har du självklart när som helst möjlighet att avboka din plats och få alla pengar tillbaka om smittläget förvärras eller om du skulle bli sjuk.

Vid färre deltagare än 4 kan kursen komma att ställas in. 

Mer information om tider, hur du hittar till lokalen och annan information som är bra agg veta om kommer i ett separat mail till dig som bokar kursen. 

Är det någonting du undrar över så är du självklart välkommen att höra av dig till mig genom att skicka ett mail till [email protected]

Flera populära produkter

Intuitionskurs 3-4 september 2022

2 222 kr
Läs mer