Årsreading inför 2024

650 kr


Är du nyfiken på vad 2024 kommer att innebära för dig? Nu kan du få en årsreading med en övergripande vägledning för hela året, samt en tarotläggning med information för respektive månad. 

Du kommer att få en textfil skickad till dig så att du kan ta med dig informationen under året som kommer samt reflektera över det som hänt. Det innebär också att vi inte behöver boka en specifik tid, utan du kan lugnt luta dig tillbaka och invänta att din reading dyker upp i din mail.

De senaste åren har denna reading varit otroligt populär. Därför väljer jag att öppna upp för bokning redan den 15 november så att fler personer kan få möjlighet att boka denna reading. 

Dessa readings finns endast i ett mycket begränsat antal för att jag ska kunna garantera att du får din reading skickad till dig senast 31 januari 2024. 

För att kunna göra din årsreading behöver jag ditt födelsedatum, dock inte exakt födelsetid. Lämna ditt födelsedatum som en kommentar i kassan. Glömmer du det går det bra att skicka ett mail till [email protected] i efterhand :)


Sagt av kunder:

"Har bokat en årsreading de senaste två åren och mycket är verkligen en fullträff så det är väldigt spännande."

"Du gjorde en årsreading till mig för det här året och jag älskar den! Jag har gått tillbaka och läst den återkommande under hela året."