Humble Brush Tandborste - Barn Gul Ultrasoft

Tillfälligt slut!


Varje gång du köper en tandborste så donerar Humble Brush en fysisk tandborste eller motsvarigheten av en till någon i nöd! Tandborsten från Humble Brush är tillverkad av Moso bambu vilken är den sortens bambu som pandor inte äter. Handtaget är lätt att greppa och är format efter din hand, allt för att den ska vara behaglig att hålla i och lätt att använda. Tandborsten har en naturlig känsla i både hand och mun och har en härlig design och flera glada färger. Tandborsten finns för både vuxna och barn. Borsten är tillverkad av BPA-fri nylon.

Nedbrytbart handtag

Humble Brush har skapat ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet.

BPA-fria, mjuka borststrån

Alla produkter innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon, ett material som inte är nedbrytbart men som enkelt kan komposteras. De använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta Dig att använda tandborsten i 2-4 månader.

Komposterbar förpackning

Visionen är att hela produkten ska vara ekologisk, även förpackningen. Tandborsten packas därför in i ett komposterbart transparent material skapat från växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% återvunnet material.

Sann hållbarhet

Bambu är den snabbast växande växten på jorden. Eftersom att den innehåller naturligt förekommande antimikrobiella medel, finns det inget behov att använda gödsel- eller bekämpningsmedel under odlingen!

Ödmjuk

Humble Brush är inte bara ödmjuk mot miljön utan även mot människor i behov av munvård. För varje såld Humble Brush så skänks en fysisk tandborste, eller motsvarigheten av en!