Ekologiskt Torrschampo - Gröna Gredelina

Tillfälligt slut!


Håret mår bäst om man inte tvättar det för ofta. Men man vill ändå se fräsch ut så för att suga upp lite överflödig olja som kan bildas i hårbotten, speciellt om håret är i obalans så rekommenderar vi att du använder ett ekologiskt torrschampo.

Gröna Gredelinas torrschampo är naturligt och gjort på 99% ekologiska ingredienser, utan SLS, paraben, färgämnen och andra kemiska substanser som lätt stör den naturliga balansen i håret och hårbotten. 

Gröna Gredelinas torrschampo innehåller även extrakt utav Nässla och viol vilka har använts för att lugna irriterad hårbotten sedan långt tillbaka i tiden.

Torrschampot doftar rent och fräscht utav näckros och går bra att kombinera med no poo metoden.

Torrschampot innehåller inga konstgjorda ingredienser överhuvudtaget, endast naturliga pulver och extrakt som absorberar de överflödiga oljorna ur håret utan att frisyren ser matt eller nedtyngd ut.

Använd så här:

Öppna locket och lätta på klistermärket som sitter över ströhålen på toppen utav behållaren, alt så kan du även göra mindre hål i klistermärket om du tycker behållarens hål är för stora.

Häll ut lite torrschampo i handflatan eller i locket och applicera med en stor makeup borste i hårbotten. Gör flera benor och applicera längs dem. Glöm inte nacken och vid öronen. Massera hårbotten när du är klar och borsta bort eventuellt överflöd.

Torrschampot fungerar även för mörkt hår bara du inte tar för mycket. Lagom är bäst.


Innehåller: Ekologisk risstärkelse, rik på aminosyror som stärker hårrötterna, ekologisk zea mays (corn) starch, ekologisk maranta arundinaca root (arrowroot) powder, viola tricolor, Urtica dioica leaf extract, ftalatfri växtbaserad doftolja näckros.

Volym: ca 65g

Väldigt dryg och räcker länge.