Aleppotvål 40% Lagerbärsolja

Tillfälligt slut!


Aleppotvål 40% lagerbärsolja

Aleppotvål med 40% lagerbärsolja. Aleppotvål är en traditionell tvål med sitt ursprung i Aleppo, Syrien. Den brukar kallas för den första tvålen då den gjorts på samma sätt sedan urtider.

Aleppotvål anses vara mycket hudvårdande och används till kropps-, ansikts- och hårtvätt. Ju mer lagerbärsolja tvålen innehåller, desto mildare och mer hudvårdande är tvålen.

Aleppotvål 40% lagerbärsolja rekommenderas för ansiktstvätt för alla hudtyper, även torr hud. Den höga halten av lagerbärsolja är intensivt hudvårdande. Särskilt bra för fet och acnebenägen hud. Kan även användas som schampo. Vid hårtvätt med aleppotvål, som har ett högt pH-värde, kan pH-balansen i håret behöva återställas med en sköljning eller sprayning med en produkt med lågt (surt) pH-värde, eller ett balsam. Blanda t.ex 50/50 äppelcidervinäger och vatten,

Aleppotvål av ekologisk kallpressad olivolja och ekologisk kallpressad  lagerbärsolja(40%). Kan användas av alla, även personer med astma, eksem, hudallergier, akne, psoriasis, bakteriell dermatit, herpes och rosacea.

Aleppotvål en naturprodukt

Den innehåller 100% naturliga ingredienser, helt fria från kemikalier. Innehåller inga artificiella färger, dofter, konserveringsmedel eller djurfetter, vilket gör den unik.

Passar även utmärkt för hela kroppen, hårtvätt, babyvård etc. Den höga halten av lagerbärsolja är intensivt hudvårdande.

Aleppo eller lagertvål är gjord på olivolja (olea europa) och lagerbärsolja (laurus nobile), som kommer från frukterna från lagerbärsträdet. Trädet  växer främst i Syrien och runt Medelhavet.

Den oljebaserade tvålen görs på samma sätt sedan 0 f.k och  torkar varken ut  hud eller hår, utan hjälper snarare till att lugna och läka huden. Den är perfekt för dig som är känslig, har eksem eller är extremt torr. Den doftar naturligt fräscht utav oliv och lagerbärsolja.

Lagerbärsoljan är läkande och antibakteriell och därför trivs inte bakterier i tvålen.

Passar utmärkt till No Poo (No shampoo- metoden)

Men är lika bra till handtvätt, barn och husdjur.

Aleppotvål 40% lagerbärsolja – Gröna Gredelina är handkokt, soltorkad (9 mån) och handskuren.

Kommer med ett kraftigt snöre i sisal för praktisk upphängning. Du hittar även aleppotvål med 16% lagerbärsolj