Anti Stress Body Oil

Tillfälligt slut!


Kroppsolja från Prima Spremitura, 200ml. 

Denna underbara Anti-stress Body Oil ger djup näring och fukt till huden utan att lämna en fet känsla tack vare de erkända elastiska egenskaper hos ”Organic Toscano PGI Extra Virgin Olive Oil” och ekologisk avokadoolja.

De helt naturliga rikedomarna i dessa dyrbara råmaterial, uppenbarar sig själva i en avslappnande massage, lindar kroppen i en behaglig sensation av välmående, också tack vare den perfekta blandningen av certifierade ekologiska dofter.

Perfekt att använda efter solexponering; dess naturliga ingredienser gör det också till ett utmärkt val för känslig hud. Mer än en kroppsolja, det är en känsla... en perfekt gåva till dem du älskar och dig själv.


Idea Toscanas ekologiska serie ”Prima Spremitura Bio” för ansiktskosmetika ligger i framkant vad det gäller naturlig certifierad kosmetika. Denna fantastiska serie bidrar, genom dess ekologiska ansiktsvårdsprodukter, med den väsentliga näringen för att återställa hudens naturliga skyddslager från de skadliga effekterna av sol, ljus, föroreningar och rök. Den hjälper till att förebygga uppkomsten av rynkor, återfuktar djupt in i huden och återställer dess struktur. Huden får homogenitet och ton i all sin hydrolipida balans genom användningen av ”Toscano PGI Extra Virgin Olive Oil” blandad med andra utvalda ekologiska oljor och dyrbara ingredienser av ekologiskt ursprung. En serie för kosmetisk ansiktsvård baserad på ekologiska skönhetsprodukter som ansiktskrämer, ekologiska fuktgivande krämer, ekologiska anti-rynkkrämer och en avkopplande serie som förutom att vara en perfekt efter-bad och en after sun, också är en riktig ”mästare” i naturprodukter, även för mycket känslig hud.

INCI: Persea gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Dicaprylyl Ether, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Gerianol, Linalool, Limonene.