Morgonrock Purple Plum - ekologiskt lin

Tillfälligt slut!


En ekologisk linnemorgonrock i en exklusiv plommonlila färg som ger ett lyxigt intryck. Morgonrocken som passar alla.

Linne är ett naturmaterial som har funnits i urminnes tider. Linne är en hundraprocentig naturprodukt och har en fantastisk hållbarhet och slitstyrka som passar bra in i hemmet. Linne absorberar fukt, stöter bort smuts och damm samt är ett temperaturanpassande material.

Det är något speciellt med morgonrockar. Det är det första plagget vi tar på oss på morgonen när det är dags att ta sig an en ny dag och det är också det sista plagget vi bär på kvällen innan det är dags att krypa till sängs. Att svepa in sig i en linnemorgonrock som har en avslappnad passform är som en dröm.

Denna lyxiga plommonlila och ekologiska linnemorgonrock i hundraprocentigt linnetyg svalkar dig en het sommardag när du dricker ditt morgonkaffe ute i solen, samtidigt som den håller dig varm en kylig vinterkväll när snön faller ned utanför fönstret. Denna temperaturanpassning är bara en av linnets unika egenskaper. Linne är även smuts- och dammavstötande vilket är mer hygieniskt mot din hud. Det är även behagligare för dig med allergier och framförallt bidrar materialet till att du inte behöver tvätta din linnemorgonrock lika ofta vilket är snällt mot miljön. Förutom alla praktiska egenskaper som linnemorgonrocken har så är det även ett klassiskt, tidlöst och exklusivt plagg. Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, kvinna, man eller barn – linnemorgonrocken är för alla.

Morgonrocken tvättas på 40 grader för att behålla den vackra plommonlila nyansen. Låt morgonrocken hängtorka och charmeras av hur linnet formar sig. Linne som material krymper cirka 4 – 7 % vid första tvätten, detta medför att materialet sedan får en tätare struktur.

Storlek L