Diskborste i trä

25 kr

10 kr


En underbar diskborste av trä med styva borst av naturfiber som gör att den enkelt klarar av att rengöra din disk. På handtaget finns en metallkrok för upphängning. En diskborste helt av naturmaterial med skaft av trä och borst av medelhård växtfiber. Den här diskborsten ger inte bara det där lilla extra retro till köket, den är dessutom enormt skön att diska med.

En riktigt bra diskborste med trähandtag och naturborst är en bra investering och jätteskön att diska med. Den här borsten med medelhårda borst fungerar till all slags disk: porslin, glas och bestick, såväl som till till kastruller och stekpannor. Ett utbytbart borsthuvud med en diameter på 4 cm.

Om en diskborste av naturmaterial sköts rätt kan den hålla i flera månader. Borsten är tät och bör hängas på en krok eller ställas med huvudet uppåt i bestickstället för luftning mellan användningarna. När borsten är slut kan huvudet bytas ut mot våra ersättningshuvud, och den gamla läggas på komposten.

Viktigt: Kör inte den här borsten i diskmaskin, då förstör du den, men doppa den gärna i varmt vatten med en skvätt ättika i då och då.

Skötselråd: Bör hängas upp för att torka mellan diskningarna för att bättre hållbarhet. Efter diskning är det även fördelaktigt att forma till borsten med handen för behålla dess form och undvika att diskborsten blir spretig.